AutoRoden.nl

AutoRoden.nl is een autobedrijf dat zich specialiseert in de inkoop en verkoop van occasions in het populaire segment. Al onze occasions zijn voorzien een onderhoudshistorie en uiteraard een gecontroleerde en correcte kilometerstand.

AutoRoden.nl bestaat sinds 2011. Opgericht door Jeroen Siekman die na ruim 17 jaar ervaring te hebben opgedaan bij enkele merkdealers een lang gekoesterde wens in vervulling liet gaan door een eigen autobedrijf te starten. In 2018 is AutoRoden.nl verhuist naar een ruime, nieuwe showroom langs de rondweg in Roden.

Altijd garantie en geen afleveringskosten bij AutoRoden.nl

Bijna al onze occasions zijn rechtstreeks afkomstig van de 1e eigenaar. Doordat we een scherp inkoopbeleid met lage overheadkosten hanteren kunnen we onze occasions tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Alle occasions worden bij binnenkomst uitgebreid geïnspecteerd en gaan vervolgens naar de poetsafdeling om de auto volledig in showroom conditie te brengen. AutoRoden.nl rekent geen afleveringskosten of kosten rijklaar maken, al onze occasions zijn rijklaar en U heeft altijd garantie, welke is uit te breiden tot maar liefst 24 maanden!*

AutoRoden.nl is een RDW erkend bedrijf

AutoRoden.nl is een RDW erkend bedrijf met een online verbinding met het RDW, elke occasion kan direct te naam gesteld worden bij verkoop en een ingeruilde auto direct gevrijwaard.
Bij ons geen gladde verkopers in strakke pakken maar een ruime showroom waar u de auto’s in alle rust kunt bekijken en geholpen wordt wanneer u dat wilt.

De koffie staat niet klaar, maar wordt vers voor U gezet!

Mogelijk gemaakt door Mobilox