Onze klanten beoordelen onze service met een 9.7/10

T.roc

We hebben bij Jeroen een super mooie VW T.roc gekocht en een eerlijke inruilprijs voor onze oude auto gekregen. Jeroen is een super betrouwbare autoverkoper met een no nonsens mentaliteit, afspraak is afspraak.

― Chris Hengelman


Zeer tevreden!

Onlangs een fijne Mini Cooper gekocht bij AutoRoden. Jeroen (de eigenaar) komt vriendelijk, behulpzaam en meedenkend over en hanteert ons inziens ook zeer nette prijzen. Een verademing vergeleken met de huidige grote megadealers. Ondanks de afstand (een uur rijden) komen wij graag in de toekomst weer naar dit bedrijf terug. Wij houden helemaal niet van het schrijven van recensies maar gezien onze zeer positieve ervaring, willen we toch eventuele toekomstige klanten deze ervaring meegeven. Wat ons betreft 5 sterren!

― Jelle


Vriendelijke autoverkoper

Goed door Jeroen geholpen met eerlijke informatie en vergelijking. Erg blij met mijn nieuwe auto.

― Gea


Golf plus, super auto

In januari een Golf plus gekocht, half jaar garantie niet nodig gehad. Jeroen heeft de auto volgens afspraak ook uitgelijnd. Auto bevalt echt super.

― André Brachel


In mij uppie met mijn Up

Zoals altijd een prima service. Super afgeleverd

― Peter O Gerrits


Eerlijke verkoper

We zijn erg blij met onze toyota ,goeie deal en nu met plezier rijden.kortom erg tevreden zijn wij.

― Edwin korrie ekens


Top service

Super service, zeer tevreden met mijn fiat 500

― Trea feenstea


Aankoop Volkswagen Polo

In april een mooie Volkswagen Polo gekocht bij Jeroen, auto gevonden via gaspedaal. Goede service en rijd nu 8 maanden nog met veel plezier in de Polo! Een paar maanden later na aanschaf een vraag over de auto werd met alle plezier goed geholpen met mijn vragen! Auto Roden is echt een aanrader, het was bijna een uur van mij vandaan rijden maar zal zeker weer op zijn website kijken als ik een andere auto zoek.

― Dianne


Mooie Nette Fiat Panda gekocht

Vandaag ( 22-01-2022) een Fiat Panda gekocht bij dit bedrijf. Zeer blij met deze Fiat. Goed en betrouwbaar bedrijf met een prachtige showroom. Eigenaar is een aardige en eerlijke man. Zou dit bedrijf absoluut adviseren als u een auto wilt kopen.

― Willem Dontje


Aankoop Honda en inruilen Skoda

Een top bedrijf en een zeer betrokken Jeroen!

― Jan Hakvoort


Zeer goed!

Jeroen heeft mij een TOP auto verkocht waar ik super blij mee ben! De auto zag er keurig uit en is zeer goed aan mij overhandigd! Goed verzorgd!

― Sandra


Aankoop BMW 320i GT.

Vorige week een BMW 320i GT gekocht bij Jeroen. Op de site het kenteken ingevuld, waarna we via een SMS-link foto’s moesten nemen van onze eigen auto. De volgende dag gaf Jeroen ons telefonisch een voorlopige inruil prijs. Een dag later reden vol verwachting vanuit Brabant naar Drente. De auto zag er uit zoals hij beloofde, een plaatje. Na proef gereden te hebben kregen we na een ultra korte onderhandeling de prijs voor onze auto zoals afgesproken.Betalen via internet , overschrijven en vrijwaren van de ingeruilde auto op zijn kantoor met een kop koffie Zo moet het, Drentse no-nonsens. We zijn met een fijn gevoel weer 227 km naar het zuiden gereden.

― Felma & Marco van Oort


Geweldige aankoop!

Wij zijn door Jeroen heel fijn geholpen met een prachtige Toyota Yaris Hybrid. Met veel autokennis en enthousiasme is er alle tijd voor ons uitgetrokken. Een mooie auto en een goede prijs was het waard om vanuit De Betuwe naar Roden te komen. Vertrouwen en een goed gevoel heeft hier zeker meegespeeld. Een prima adres.

― Gerdien en Hans Raven


Blij met onze auto

We rijden al vanaf juni in onze nieuwe Opel insignia en hij bevalt goed. Nette zaak en eerlijke prijzen.

― Dennis Smit


Blij met onze auto

We rijden onze auto nu al een paar maand, we zijn er echt super blij mee. Mooie nette zaak, en ze hadden precies de auto die ik zocht in nette staat.

― Jeroen van der Molen


Fantastisch mooie auto

Wij hebben een hele mooie en piekfijn in orde Citroën Grand Picasso gekocht bij Jeroen. Wij zijn zeer content over de gang van zaken met Jeroen. Een aanrader!!

― JW van Zwol


Professioneel, effectief en vriendelijk

Vriendelijke verkoper met kennis van zaken. Neemt de tijd om alles uit te leggen. Het was heel prettig zaken doen met dit bedrijf. Beste Jeroen fijne kerstdagen en fijne jaarwisseling. M.v.g. Fam. Keivani

― Keivani


Renault Mégane

Kort geleden een Renault Mégane gekocht van Jeroen van Autoroden. Het was de 2e aankoop bij hem. Het is een vertrouwd adres inmiddels. Je wordt hier vriendelijk geholpen en ook na de aankoop staat Jeroen voor de kwaliteit van zijn verkochte auto's. Geen fratsen. Gewoon heel netjes en fatsoenlijk. Een aanrader

― Melle Heijs


Geweldig

Super service!

― Nyckle

Mogelijk gemaakt door Mobilox